marikollen-torg-2

Stor åpning av Ravinen 3. september. Vi har åpen visningsleilighet kl 12 – 16.

Se så fint det er blitt på Marikollen Torg!
I løpet av sommeren har de nye beboerne flyttet inn på Marikollen Torg. Uteområdene er etablert med beplantning, sosiale soner og lekeapparater. Vi har fått mange hyggelige tilbakemeldinger fra de nye beboerne om at de trives veldig godt i sitt nye moderne hjem med nærhet til naturen og butikker kun en heistur unna.

Stor åpning av Ravinen 3. september. Vi har åpen visningsleilighet kl 12 – 16.

Har du allerede planer om å komme på den store åpningen av Ravinen lørdag 3. september? Benytt denne dagen til å se hvor fint det er blitt på Marikollen Torg. Vi har en stylet visningsleilighet som er åpen kl 12 til 16 denne dagen. Kom gjerne innom for en hyggelig boligprat med megler og opplev følelsen av ny og moderne bolig.

Les mer om åpningen av Ravinen, og se program for dagen her. Bildet er lånt fra Facebook-eventet for åpningen av Ravinen.


Fortsatt 5 flotte leiligheter til salgs

I skrivende stund er det fem ledige leiligheter i Marikollen Torg. Utforsk vår digitale boligvelger for å finne ditt nye hjem, eller last ned prospektet her. Ta kontakt med megler Thor Asbjørn for en hyggelig boligprat, og avtal tidspunkt for visning. 

Fra visningsleiligheten: Romslig og lyst inngangsparti som ønsker deg velkommen til ditt nye hjem.

Romslig soverom

Moderne kjøkken med spiseplass

Lyst, romslig, funksjonelt og moderne baderom

Fin balkong for morgenkaffen og middager


Butikker kun en heistur unna!

På Marikollen Torg har du det du trenger i hverdagen i umiddelbar nærhet. Her finner du REMA 1000, Vitus apotek, Interoptik, Ikigai sushi, Hairport frisør og Pizzabakeren. I nabobygget Ravinen kommer det snart bakeri med uteservering, og dersom du ønsker et enda større servicetilbud er det ikke langt til Lillestrøm sentrum eller Strømmen storsenter med over 200 butikker.

Kun en heistur unna har du blant annet REMA 1000, frisør, apotek, sushi og pizza


Lurer du på noe? Ta kontakt med meg for en hyggelig boligprat eller for å avtale visning!

Thor Asbjørn Lunde

Eiendomsmegler, Romerike Nybygg

E-post: thor.lunde@dnbeiendom.no
Tlf: +47 45 85 44 00