marikollen-torg-2

Salget er igang på Marikollen Torg!

Den nye boligdrømmen i Fjerdingby.

De tre boligblokkene på det arkitekttegnede torget på solsiden av Marikollen består av 60 leiligheter. Leilighetene har effektive og moderne planløsninger, gulvvarme og god takhøyde på 2,6 meter. Dette er også det første bygget som skal bli en del av et nytt sentrum i Rælingen. I tillegg til leiligheter skal det bygges et nytt kultur- og familiesenter som skal samle kommunale tjenester innen kultur og helse. «Ravinen», Det skal huse bibliotek, kulturskole, ungdomsklubb, helsestasjon og helsetjenester.


Kort vei til alt

Som et tettsted i utvikling kommer du til å ha alt du trenger i umiddelbar nærhet på Marikollen Torg. 

Byggene vil få dagligvarebutikk, apotek og en restaurant på bakkenivå. Ønsker du et utvidet servicetilbud tar det kun 10 min med bil til Lillestrøm eller Strømmen Storsenter. Til både Oslo og Gardermoen tar det ca. en halvtime med bil/ buss.

Nærmiljø og kulturliv

I Marikollen er det muligheter for nær alle typer idretter, og et nytt lekeområde er trolig det beste og mest komplette i Norge. Rett bak Marikollen Torg finner du Marikollen skisenter. Det siste året har kommunen satset full på skianlegget og anlegget har blitt utvidet med blant annet flere nedfarter og en egen trasse for de minste. I tillegg til skianlegget finner du også fotballbaner, hoppbakker, langrennsanlegg, skatepark, idrettshall og klubbhus som alt er en del Marikollen idrettspark.Velkommen til åpent visningshus.

Visningshuset er åpent torsdager fra 17.00-18.00

Visningshuset er godt synlig plassert utenfor Marikollen Idrettshall og det vil være skiltet til visning. 

Adresse: Tangerudvegen 1, 2008 Fjerdingby

Ønsker du en individuell gjennomgang av prosjektet?

Ta kontakt med megler:

Thor Asbjørn Lunde

Mobil: +47 45854400
E-post: Thor.lunde@dnbeiendom.no

Klikk her for å laste ned prospektet.