marikollen-torg-2

Nå nærmer det seg innflytting på Marikollen Torg!

Er du klar for å gå våren i møte i et nytt hjem der det er godt tilrettelagt for easy living? I mai 2022 kan du overta nøklene til ditt nye, moderne hjem og realisere boligdrømmen på nye Marikollen Torg, i hjertet av Rælingen.

Nå er det klart for innflytting allerede i neste måned. For deg som allerede har kjøpt er det bare å begynne med pakking og forberedelser. Prosjektet er i god rute for innflytting i mai, og dersom du ønsker å følge utviklingen nærmere finner du en video med minutt for minutt-sending av fremdriften her.

Fortsatt 8 flotte leiligheter til salgs, grip sjansen nå
I skrivende stund er det tre ledige leiligheter i B-bygget, og fem ledige i C-bygget. Leilighetene har fin uteplass/balkong, og er i størrelsen 82 – 102 kvadratmeter med priser fra 5.450.000 – 6.700.000 kroner. Utforsk vår digitale boligvelger for å finne ditt nye hjem, eller last ned prospektet her.

Opplev møblert visningsleilighet
På Marikollen Torg har vi klargjort en møblert og stylet visningsleilighet. Ta kontakt med megler Thor Asbjørn for en hyggelig boligprat, og avtal tidspunkt for visning. Når du kommer på besøk i visningsleiligheten, får du anledning til å oppleve følelsen av hvordan ditt nye hjem på Marikollen Torg kan bli. 

Fra visningsleiligheten: Romslig og lyst inngangsparti som ønsker deg velkommen til ditt nye hjem.Lurer du på noe? Ta kontakt med meg for en hyggelig boligprat eller for å avtale visning!

Thor Asbjørn Lunde

Eiendomsmegler, Romerike Nybygg

E-post: thor.lunde@dnbeiendom.no
Tlf: +47 45 85 44 00