marikollen-torg-2

 

Bli kjent med naboen "Ravinen" og servicetilbudet i første etasje

Er du klar for easy living i ditt nye hjem? Våren 2022 kan du overta
nøklene og realisere boligdrømmen på nye Marikollen Torg, i hjertet av Rælingen.

På Marikollen Torg er det godt tilrettelagt for en enkel og behagelig
hverdag. Her bor du i en moderne leilighet med balkong, flott natur like utenfor døren og butikker en heistur unna. Kanskje det beste av alt? Du slipper snømåking, hagearbeid og vedlikehold. Det er fortsatt flotte leiligheter igjen, 2-roms til 4-roms på 83-114 kvadratmeter. Utforsk vår boligvelger for å finne ditt nye hjem.


Kun en heistur unna matbutikk, apotek, pizza og sushi

På Marikollen Torg har du det du trenger i umiddelbar nærhet. I første etasje etableres REMA 1000, Vitus apotek, Interoptik, Pizzabakeren, Ikigai Sushi og Hairport frisør. I nabobygget kommer et bakeri som sikrer deg rykende ferskt brød til helgefrokosten. Ønsker du et enda større servicetilbud er det ikke langt verken til Oslo, Lillestrøm, eller Strømmen Storsenter.

Bli kjent med Ravinen – din nye nabo?

«Ravinen» blir en attraktiv og aktiv møteplass for store og små, som vil gjøre Fjerdingby sentrum til et sentrum for alle. Her samles både helsetjenester og kulturtilbud. Når Ravinen står klart høsten 2022 vil det huse flere av kommunens helsetjenester, som helsestasjon, legesenter og fysioterapi – samt bibliotek, kulturskole og ungdomsklubb. Som beboer i Marikollen Torg vil du dermed ha et rikt og variert tilbud for hele familien, rett i nærheten.


Utbyggingen av Marikollen Torg og «Ravinen» vil gjøre området mer innbydende og levende, og vil tilby innbyggere og besøkende nye kvaliteter. Byggingen er allerede godt i gang, og Ravinen forventes ferdigstilt september 2022.

Illustrasjon av Ravinen og tilbehørende torg/park fra hjemmesiden til Rælingen kommune

Rælingen kommune bygger nytt torg mellom Ravinen og Marikollen Torg

Nye Fjerdingby sentrum kommer til å bli riktig flott. Mellom Ravinen og Marikollen Torg skal det bygges et nytt parkmessig opparbeidet torg for innbyggerne i området. Parken og torget vil bli Marikollen Torgs nærmeste nabo og vil dermed bidra til økt trivsel for alle beboere. På torget planlegges det blant annet en hyggelig uteservering for Garcon bakeri, og det blir pent opparbeidet med benker og sitteplasser slik at du kan finne deg et hyggelig sted enten i skyggen eller i sola.Lurer du på noe om Marikollen Torg?

Ta kontakt med meg for en uforpliktende boligprat, eller avtal tidspunkt for en tomtevisning.

Thor Asbjørn Lunde
Eiendomsmegler, Romerike Nybygg


E-post: thor.lunde@dnbeiendom.no
Tlf: +47 45 85 44 00