marikollen-torg-2

God jul fra Marikollen Torg!

Julen nærmer seg med stormskritt, og vi jobber planmessig videre for å skape gode boliger og uteområder på Marikollen Torg.

Arbeidet er godt i rute for innflytting våren 2022, og ønsker du å følge utviklingen nærmere finner du en video med minutt for minutt-sending av fremdriften her.


Finn ditt nye hjem
Heldigvis er det fortsatt flotte leiligheter til salgs i prosjektet. Utforsk boligvelgeren for å se en oversikt over ledige boliger – og finn ditt nye hjem i dag.


Nye Fjerdingby sentrum begynner å ta form
Området rundt Marikollen Torg er under stor utvikling, og det som blir nye Fjerdingby sentrum begynner virkelig å ta form. Fylkesvei 152/Øvre Rælingsvei gjennom Fjerdingby sentrum er allerede oppgradert til en hyggelig miljøgate med rognebærtrær, benker og nytt busstopp. På den andre siden av miljøgaten bygges nye Fjerdingby skole, som forventes klar i 2022. I tillegg til det kommunale bygget «Ravinen», som vil huse både helsetjenester og kulturtilbud, etableres et nytt og sosialt torg. Det nye sentrumsområdet vil også knyttes sammen med Marikollen idrettspark som tilbyr alt fra alpinanlegg, langrennsløyper, fotballbaner, volleyball, basket og skating, til treningspark og parkour-anlegg. Med andre ord er Fjerdingby sentrum på god vei til å bli en aktiv møteplass for alle innbyggere og besøkende.


Velkommen til visning tirsdager kl 17-18, med forhåndspåmelding
Ta kontakt med megler Thor for å avtale tomtevisning, slik at du kan bli bedre kjent med Marikollen Torg og det flotte nærområdet – kun forhåndspåmelding. I januar vil vi sende ut et nyhetsbrev med invitasjon til visning i en ferdigstylet visningsleilighet. Følg med!


Riktig god jul! 

Thor Asbjørn Lunde

Eiendomsmegler, Romerike Nybygg

E-post: thor.lunde@dnbeiendom.no
Tlf: +47 45 85 44 00