marikollen-torg-2

Byggingen har startet på Marikollen Torg

Kjære interessent,
Nå har både gravingen og byggingen startet på Marikollen Torg. Nesten halvparten av leilighetene er allerede solgt. Har du ikke kjøpt leilighet enda, har vi fremdeles flere flotte boliger til salgs.

2-roms fra 49 - 55 kvm
3-roms på 83 kvm – kun én igjen
4-roms fra 84 - 114 kvm

Alle leilighetene er moderne utformet, med praktisk planløsning, vannbåren gulvvarme i alle gulv og store vindusflater. Her kan du nyte gode lysforhold og din private balkong eller uteplass.

Finn din drømmeleilighet på solsiden av Marikollen.

 

Fossilfri byggeplass

Marikollen Torg er et prosjekt med klare miljøambisjoner, og gjennomføres som fossilfri byggeplass av Veidekkes datterselskap Seby AS. Som energikilde i byggeprosessen benyttes det grunnvarme fra energibrønner.

Vil du se hvordan det går med byggingen?

God tid til planlegging

Marikollen Torg har estimert ferdigstillelse i mai 2022. Siden gravingen og byggingen har startet, betyr det at vi også er ett skritt nærmere tilvalgsprosessen. Har du allerede kjøpt leilighet, kan du med andre ord snart sette ditt personlige preg på boligen. Kjøper du bolig tidlig, får du god tid til å planlegge hvordan du vil bo i din nye leilighet, og du får samtidig god tid til å planlegge salg av din eksisterende bolig. 

Har du spørsmål eller ønsker visning?

Ta kontakt med megler:

Thor Asbjørn Lunde
Mobil: +47 45854400
E-post: thor.lunde@dnbeiendom.no