marikollen-torg-2

Alle leiligheter er solgt!

Se så fint det er blitt på Marikollen Torg!

Er du klar for et nytt hjem og easy living? Nå kan du overta nøklene til ditt nye hjem og realisere boligdrømmen på nye Marikollen Torg, i hjertet av Rælingen. I løpet av sommeren flyttet nye beboere inn, og vi har fått mange tilbakemeldinger om at de trives veldig godt i sitt nye hjem. Ravinen med bakeri og uteservering er åpnet.

På Marikollen Torg er det godt tilrettelagt for en enkel og behagelig hverdag. Her bor du i en moderne leilighet med balkong, flott natur like utenfor døren, og butikker er en heistur unna. Kanskje det beste av alt? Du slipper snømåking og hagearbeid.

Det er fortsatt to flotte leiligheter til salgs. Grip sjansen nå!

Utforsk vår boligvelger for å finne ditt nye hjem.

Pris

5 250 000 - 7 150 000

Ant. rom

2 - 4

Kvm.

83,3 - 114,3

Heis

Direkte fra parkering til din etasje

Varme

Vannbåren gulvvarme

Balkong/ uteplass

Ja

En ny boligdrøm
i hjertet av Rælingen
 

På solsiden av Marikollen bor du rolig og tilbaketrukket samtidig som du bor sentralt. Her kan du nyte utsikten og slappe av på egen balkong, eller gå en rolig kveldstur i Østmarkas idyll. I tillegg til flere nydelige naturopplevelser rett utenfor døren kan Marikollen skilte med et svært bredt aktivitetstilbud ved Marikollen Idrettspark. Her kan du gå langrenn om vinteren eller rulleski når bakken er bar. 

Alle beboerne på Marikollen Torg får tilgang til felles smørebod og sykkelverksted. Her kan du fylle luft i sykkeldekkene eller sørge for riktig glid før du spenner på deg skiene. 

Smørebod/ sykkelverksted

Felles i prosjektet

Lekeplass

Privat i bakgården

Parkering

Kjøpes separat

Tilrettelagt for elbil-ladere

En heistur unna matbutikk, apotek og sushi

På Marikollen Torg har du det du trenger i hverdagen i umiddelbar nærhet. I første etasje finner du REMA 1000, Vitus apotek, Interoptik, Pizzabakeren, Ikigai Sushi og Hairport frisør. I nabobygget finner du Ravinen med kulturtilbud, helsetilbud og café med hyggelig uteservering. Ønsker du et enda større servicetilbud er det ikke langt til Oslo sentrum, Lillestrøm sentrum, eller Strømmen Storsenter med over 200 butikker.

Siste nytt

---

En aktiv hverdag med vakre naturopplevelser

Marikollen Torg ligger helt i kanten av Østmarka, eller «Rælingskauen» som lokalkjente kaller det. Populære turområder i nærheten er Myrdammen, Åmotdammen og Ramstadsjøen som alle har fine badeplasser. 

Der er lagt omfattende planer for særlig idretts- og kulturliv på Fjerdingby og Marikollen. Marikollen Torg ligger rett ved Marikollen idrettspark hvor man blant annet kan spille ballspill, stå alpint, gå langrenn, klatre og stå på skøyter. Idrettsparken tiltrekker seg alle aldersgrupper og er i stadig utvikling. Nå skal alpinanlegget bygges ut og løypenettet for langrenn utvides med lengre løyper og et nytt rulleskianlegg.

Sannum
barnehage
1,1 km

Fjerdingby
skole
0,6 km

Marikollen
skole
0,1 km

Marikollen
fotballanlegg
0,1 km

Rema 1000
0 meter
(i 1. etg)

Dokumenter

---

Last ned salgsprospekt, landskapsplan og budskjema. Dersom du ønsker et trykket prospekt, ta kontakt med megler.

Bli kontaktet av eiendomsmegler


 En ny boligdrøm på solsiden av Marikollen. 

Kontakt vår eiendomsmegler i DNB Eiendom, Thor Asbjørn Lunde, for en uforpliktende boligprat, eller avtal tidspunkt for visning.


Thor Asbjørn Lunde

Eiendomsmegler, Romerike Nybygg

E-post: thor.lunde@dnbeiendom.no
Tlf: +47 45 85 44 00

Logo