marikollen-torg-2

Byggestart vedtatt!

I august 2020 starter byggingen av Marikollen Torg. Det er fremdeles leiligheter igjen, kanskje du finner din boligdrøm på solsiden av Marikollen

De tre boligblokkene på det arkitekttegnede torget består av 60 leiligheter. Leilighetene er på 50-120 kvm og har effektive og moderne planløsninger.

Viktig informasjon om visning.


Eiendomsmeglerbransjen ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko for korona som mulig. Vi møter deg derfor med et smil fremfor å håndhilse, og har innført tiltak som sikrer at visningene vil bli gjennomført på en så trygg måte som mulig. Ta alltid kontakt med megler før visning, slik at du får et gitt oppmøtetidspunkt for visningen. Da hindrer vi ansamling av mennesker og reduserer sammen smittefaren. Hvis du ikke har avtalt tidspunkt med megler, så kan du risikere å måtte stå utenfor til alle interessenter som har booket tid har fått sett på boligen. Dette gjør vi for å få en trygg og god opplevelse på visningene.


Pris

3 250 000 - 7 150 000

Ant. rom

2 - 4

Kvm.

48.9 - 114.3

Siste status

---

  • Velkommen til visningshelg på Marikollen Torg

  • Kjære interessenter av Marikollen Torg!

  • Salget er igang på Marikollen Torg!

  • Smørebod og sykkelverksted i bygget!

  • Sikre finansiering med DNB Nybygglån

  • Arkitektens tanker

En ny boligdrøm
i hjertet av Rælingen
 

På solsiden av Marikollen bor du rolig og tilbaketrukket samtidig som du bor sentralt. Her kan du nyte utsikten og slappe av på egen balkong, eller gå en rolig kveldstur i Østmarkas idyll. I tillegg til flere nydelige naturopplevelser rett utenfor døren kan Marikollen skilte med et svært bredt aktivitetstilbud ved Marikollen Idrettspark. Her kan du gå langrenn om vinteren eller rulleski når bakken er bar. 

Alle beboerne på Marikollen Torg får tilgang til felles smørebod og sykkelverksted. Her kan du fylle luft i sykkeldekkene eller sørge for riktig glid før du spenner på deg skiene. 

Heis

2 stk. pr blokk

Varme

Vannbåren gulvvarme

Balkong/ uteplass

Ja

Et hjem med alt innen rekkevidde

På Marikollen Torg har du det du trenger i hverdagen i umiddelbar nærhet. I første etasje av bygget kommer det en ny Rema 1000-butikk, et apotek og et bakeri som sikrer deg rykende ferskt brød til frokosten. I tillegg har Fjerdingby også kafé og en frisørsalong. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ikke langt til Oslo sentrum, Lillestrøm sentrum eller Strømmen Storsenter med over 200 butikker.

Smørebod/ sykkelverksted

Felles i prosjektet

Lekeplass

Privat i bakgården

Parkering

Kjøpes separat

Tilrettelagt for elbil-ladere

En aktiv hverdag med vakre naturopplevelser

Marikollen Torg ligger helt i kanten av Østmarka, eller «Rælingskauen» som lokalkjente kaller det. Populære turområder i nærheten er Myrdammen, Åmotdammen og Ramstadsjøen som alle har fine badeplasser. 

Der er lagt omfattende planer for særlig idretts- og kulturliv på Fjerdingby og Marikollen. Marikollen Torg ligger rett ved Marikollen idrettspark hvor man blant annet kan spille ballspill, stå alpint, gå langrenn, klatre og stå på skøyter. Idrettsparken tiltrekker seg alle aldersgrupper og er i stadig utvikling. Nå skal alpinanlegget bygges ut og løypenettet for langrenn utvides med lengre løyper og et nytt rulleskianlegg.

Sannum
barnehage
1,1 km

Fjerdingby
skole
0,6 km

Marikollen
skole
0,1 km

Marikollen
fotballanlegg
0,1 km

Rema 1000
0 meter
(i 1. etg)

Dokumenter

---

Utforsk dokumentene som følger prosjektet

Meld interesse for prosjektet
 


 En ny boligdrøm på solsiden av Marikollen. 


Thor Asbjørn Lunde

Eiendomsmegler, Romerike Nybygg

E-post: thor.lunde@dnbeiendom.no
Tlf: +47 45 85 44 00

Logo